16 червня відбулось урочисте закриття пришкільного табору "Сонечко".

2017-06-16

/Files/photogallery/подяка батьки.JPG

Літо – найкраща пора відпочинку!

Радісно проводити час разом з друзями. Щоранку на шкільному подвір'їСватівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8 збираються вихованці пришкільного табору «Сонечко». День розпочинається зарядкою, під музику. У таборі живуть вихованці за своїми законами: не сумувати, друзів звеселяти, старших поважати, малюків не ображати.

Кожен день у таборі тематичний. Дуже цікаво відбулося відкриття табірної зміни. Це було костюмоване дійство. Діти-пірати за картою повинні були знайти ключ для відкриття табору «Сонечко».

Працівники РМЦ «Сватівська духовна криниця ім. М.Щепенка» цікаво провели майстер – клас, на якому діти вчились працювати з бісером та виготовляти аплікації, квіти з тканини. Дітям дуже сподобалася екскурсія до дитячої бібліотеки. Найбільшу зацікавленість викликала розповідь про найбільші і найменші книги, яка супроводжувалася показом слайдів. Запам'яталася екскурсія до МНС, пересувна виставка «Наука власноруч», яку організував університет ім. Каразіна міста Харкова.

Із задоволенням діти відпочивали в парку ім. Титова, розважалися на атракціонах та ласували морозивом.

Кожен день вихователі намагалися урізноманітнити, зробити час перебування дітей у таборі насиченим, з корисними та захоплюючими іграми, конкурсами, вікторинами, екскурсіями. Дворазове збалансоване харчування додавало сил та настрою.

Щиро дякуємо голові Сватівської районної державної адміністрації Мухтарову Д.Х., голові Сватівської районної ради Сліпець В.В., заступнику голови райдержадміністрації Лемешко А.А. та начальнику відділу освіти Юхновець О.П. за турботу про наших дітей та можливість безкоштовно оздоровитись і змістовно відпочити.

Хочеться подякувати педагогам, які працювали в таборах за організацію дозвілля, індивідуальний підхід до кожної дитини, компетентність, відповідальність і доброзичливість. Нехай всі ваші старання повертаються вам сторицею!

Здоров'я всім вам міцного, творчих успіхів, достатку і миру!

У наших дітей гарних вражень на цілий рік вистачить! Сподіваємося, що через рік вони знову відпочинуть у пришкільних таборах і будемо з нетерпінням цього чекати.

Від імені батьків вихованців пришкільного табору «Сонечко» Шевченко Т. М., Ковальової Н.Л., Лібровської Л.І., Квєткіной О.В. та інших.

Кiлькiсть переглядiв: 393

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031