В житті кожної людини постає питання: Ким стати? До якої професії я маю хист?Сватівська ЗОШ №8
Проаналізуйте ваші успіхи за останні декілька років та визначте до яких наук ви маєте схильності:
*Ви ходите на фізику, як на страту?
*Формули не говорять вам ні про що, і скільки б ви не зубрили їх, у відповідальний момент не знаєте ,яку використовувати?
*Проте, ви читаєте багато книжок, мови вивчаєте легко, будь який історичний період можете розповісти в деталях причому з датами?
Якщо на всі питання ви відповіли «так»- ви класичний «правопівкульник». «Правопівкульники»- люди інтуїтивні. У таких людей краще розвинуто образне мислення. Вони продумують ситуацію вцілому, прагнуть відчути її, а недолік інформації заповнюють за рахунок інтуїції.Тиким людям підходять науки гуманітарного напрямку., перед ними відкривається величезний вибір спеціальностей- від юриспруденції до мистецтвознавства і мовознавства.
Якщо ж написання творів для вас перетворюється на важке завдання, а формули та задачі вирішуються легко – у вас розвинена ліва півкуля головного мозку. «Лівопівкульники»- дуже просто будують моделі і причинно-наслідкові зв’язки, легко роблять логічні узагальнення. Такі люди, як правило, досягають успіху в технічних професіях.

Тест "Твоя психогеометрія"


Психогеометрія як система виникла у Сполучених Штатах Америки. Її автором є Стюзен Деллінгер – спеціаліст з соціально-психологічної підготовки керівних кадрів. Вірогідність діагностики за допомоги психогеометричного методу досягає 85 %.
Оберіть одну з п’яти геометричних фігур: квадрат, трикутник, зигзаг, прямокутник або коло – ту з них, по відношенню до якої ви змогли б відповісти «Це 100% “я”!» Якщо ви відчуваєте труднощі, оберіть ту фігуру, яка першою привабила вас.



Якщо Ви обрали Квадрат, то Ви - невтомний трудівник. Завзяття, старанність, прагнення до бездоганності – ось чим славетні справжні Квадрати.
Квадрати полюбляють у всьому лад. Ідеал для нього - розпланування, передбачуване життя, постійність. Усі ці якості сприяють тому, що Квадрати можуть стати (і стають!) відмінними адміністраторами, виконавцями, але … на жаль рідко бувають гарними розпорядниками. Акуратність, дотримання правил можуть розвинутися до крайності. Та коли приходить час приймати рішення, особливо пов’язане з ризиком Квадрати баряться з прийняттям рішення.
Окрім того, раціональність, емоційна сухість заважають Квадратам швидко встановлювати контакти з людьми.


Найбільш властиві риси Прямокутника – непослідовність та непередбачуваність вчинків, часта зміна настрою, поведінки, поглядів, прихильностей. Але як і всі фігури Прямокутник має і позитивні властивості – допитливість та сміливість. Вони відкриті для нових ідей, легко засвоюють нову інформацію. Але надмірна довіра дозволяє легко маніпулювати Прямокутниками.



Якщо Ви обрали Трикутник – то Ви схильні до лідерства. Головна особливість Трикутника – здібність концентруватися на головній меті. Трикутники – енергійні, невтримні, сильні особистості, які ставлять чітку мету і завжди досягають її! Вони не люблять залишатися неправими та з великими труднощами визнають свої помилки. Також Трикутники залюбки вчаться, швидко поглинають нову інформацію.
Головна негативна якість цієї фігури – егоцентризм. Трикутники на шляху до влади зневажають моральні норми та можуть йти до своєї мети не зважаючи на інтереси інших. Трикутники – це директора, політики, адвокати. Вони особистості, які постійно конкурують, змагаються з іншими.


Коло – символ гармонії. Той хто впевнено обирає його – чуйний, чуттєвий, завжди готовий підтримати інших. Найвища цінність для Кола – люди та їх добробут. Коло найчастіше слугує тим самим “клеєм“, який зміцнює та згуртовує колектив. Проте Кола слабкі менеджери та керівники у сфері бізнесу.
Коли виникає конфлікт найбільш вірогідно, що Коло поступиться першим. Над ними частенько беруть гору більш сильні особистості, наприклад Трикутники. Для Кола головне, щоб навкруги панувала злагода, спокій та любов. Проте в одному Коло проявляє тверду позицію – коли діло стосується питань моралі та справедливості.


Зигзаг – символ творчості, унікальності. У них багато ідей і вони прагнуть розказати про них усьому світові. Зигзаги – нестримані, імпульсивні, прямолінійні. Також Зигзаги не наполегливі у досягненні мети та доведенні справи до кінця. Зигзаги полюбляють сперечатися, створювати конфліктні ситуаціх.
З Зигзагів виходять гарні артисти. Такі люди не сидять на одному місці, а прагнуть подорожувати, дізнаватися про щось нове, вдосконалювати свої здібності.

Кiлькiсть переглядiв: 894

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Листопад 2020 Наступна
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30